SD:s lösning är klar, tydlig och koncis

Nejnejnej. Sverigedemokraterna är verkligen inga rasister. Absolut inte.

Sofia Mirjamsdotter får med sin utmärkta ledare ”Vi måste rädda barnen, inte sätta upp taggtråd” ge bakgrunden till vad det här inlägget handlar om:

Bara den här veckan rapporteras att minst tvåhundra personer har drunknat på Medelhavet. Förutom dem hittades femtio döda personer i lastutrymmet på en båt där de har kvävts till döds på grund av syrebrist. På torsdagen hittades 71 döda flyktingar, varav fyra barn, i en övergiven lastbil i Österrike.

Över trehundra människor. Män, kvinnor och barn. Individer med drömmar och framtidshopp och en önskan om att leva. Personer som nyss levde och kanske såg ljuset i tunneln, räddningen från krig och konflikter, men dog precis på gränsen till friheten. Individer.

Miljontals människor är på flykt från krig, tortyr, terror, religiös fanatism, svält. Hundratals, ja tusentals dör på vägen. Vi borde hitta lösningar, nej vi måste hitta lösningar. Här och nu. Helst i förrgår.

På SD:arnas tillhåll på de ökända sajterna diskuteras nyheter om flyktingar som dör dock i lite (?) annorlunda termer:

Bra jobbat. Hoppas fler av dessa kackerlackor dör på vägen!
Bra jobbat. Hoppas fler av dessa kackerlackor dör på vägen! (Avpixlat)

.

Är det någon mer än jag endast (sic) känner att det var skönt att parasiterna inte kom fram till Sverige eller Tyskland?
Är det någon mer än jag endast (sic!) känner att det var skönt att parasiterna inte kom fram till Sverige eller Tyskland? (Flashback)

.

Jag förstår verkligen inte hur man kan känna empati för dessa parasiter. Världens befolkning ökar med över 200 000 varje dag, majoriteten av dessa är fattiga människor som sedan söker lyckan i I-länder som Sverige. Problemet är inte att några enstaka dör, problemet är att det föds alldeles för många.
Jag förstår verkligen inte hur man kan känna empati för dessa parasiter. Världens befolkning ökar med över 200 000 varje dag, majoriteten av dessa är fattiga människor som sedan söker lyckan i I-länder som Sverige. Problemet är inte att några enstaka dör, problemet är att det föds alldeles för många. (Flashback)

.

Sänk de tre eller fyra första båtarna så får menaiterna det nog också att ingen vill ha med dem att göra. Plus ingen kommer att sakna dem förutom en och annan batikhäxa.
Sänk de tre eller fyra första båtarna så får menaiterna det nog också (sic!) att ingen vill ha med dem att göra.
Plus ingen kommer att sakna dem förutom en och annan batikhäxa. (Exponerat)

.

Om jag ska vara riktigt ärlig så föredrar jag dem döda framför att ha dem i Sverige. Visst är det synd att folk dör, men de hör inte hemma i Sverige och bör hjälpas på plats istället för att komma hit och förstöra vårt samhälle.
Om jag ska vara riktigt ärlig så föredrar jag dem döda framför att ha dem i Sverige. Visst är det synd att folk dör, men de hör inte hemma i Sverige och bör hjälpas på plats istället för att komma hit och förstöra vårt samhälle. (Flashback)

.

Det enda jag inte förstår: Hur kan någon som har minsta lilla läsförståelse och tankeförmåga, minsta lilla, lilla droppe empati ens tänka tanken att sympatisera med sånt folk???

Facebook Comments

11 tankar på “SD:s lösning är klar, tydlig och koncis

    • Jag håller med. Efter alla avslöjanden, alla rasistiska kommentarer… Jag förstår faktiskt inte hur SD-sympatisörer bara kan stoppa huvudet i sanden och låtsas om att det inte finns.
      Det där avgrundsdjupa är liksom inte direkt svårt att upptäcka…

    • SD står enbart för rasism å krig trots alla lovord till folket….bara å gräva lite så finns rötterna nere i nazi träsket….den som vill ha in SD som ledande parti är eller vet inte vad krig står för,utrotning av icke lika tänkande,av annan religion eller en helt annan hudfärg…men vi har alla en själ å är födda i olika länder men dock på SAMMA JORD,TELLUS är namnet i astronomi kretsar…..

  1. Jag mår nästan fysiskt illa av att läsa dessa kommentarer. Hur kan någon normal funtad människa sakna all empati?

  2. Pingback: Vi gör vad vi kan

Lämna en kommentar