Videoserie om sociala medier i den offentliga sektorn

Imorgon (onsdag 17 februari 2010) är det dags för ett roligt nytt projekt: Mattias Jansson, kommunchef i Katrineholms kommun, och undertecknad, Thomas Selig hos Penseo, planerar att sätta igång med en Videoserie / videocast / vidcast / video-podcast [1] om sociala medier med det vackra namnet OffKom. Huvudfokus av serien kommer att vara: hur kan sociala medier användas inom den offentliga sektorn.

Bakgrunden till idén är den stora aktiviteten som Katrineholms kommun har på den sociala webben (både på Facebook, Twitter och inom social video), en utveckling som både Mattias och jag har varit involverade i i allra högsta graden.

Som en följd av vårt engagemang har vi såväl fått mycket uppmärksamhet, men även flertalet frågor och synpunkter — och vi tänkte helt enkelt öppna upp för vidare samtal och diskussioner för att fylla ett tomrum som uppenbarligen finns.

Första delen av videoserien kommer att sändas live kl 18.00 på vår Ustream-kanal på http://www.ustream.tv/channel/offkom. — Både på Ustream-kanalen och på Twitter (hashtag: #offkom) finns möjlighet att direkt interagera med oss, komma med frågor och synpunkter, ris och ros, idéer för samtalsämnen etc.

Foto: jsawkin


  1. Varför har en sak så många olika namn?!?

© 2018 Selig.se All Rights Reserved.