Upp till bevis: är Sverigedemokraterna demokratiska?

Rasistpartiet Sverigedemokraterna brukar gärna sätta sig själv i en martyrroll och hävda att de inte får komma till tals. Senaste utspel är en kommentar till Jocke Jardenbergs annonsregler där Jocke (med rätta) uteslutar att rasisterna får annonsera hos honom.

Nu är det ju välkänt att SD:s gnäll om att deras främlingsfientlighet inte får synas i media är tämligen ogrundad: Enligt senaste Sifo-mätning ligger rasisterna under riksdagsspärren (DN, SvD) men idioterna får mer uppmärksamhet och artiklar än vad de egentligen har gjort sig förtjänta av.

— Men låt oss för teorins skull anta att så inte skulle vara fallet.

— Låt oss för en gångs skull även anta att rasisterna faktiskt är goda demokrater och värnar om yttrandefrihet (och då inte den låtsas-yttrandefriheten som Nikke har skrivit om). Jag vet att det bär emot, men låt oss anta det. Rent hypotetiskt. –** När SD själva hävder att de borde ha en demokratisk rättighet att annonsera på valfri sida och sprida sitt hatbudskap var de än önskar, så borde de, som goda demokrater, onekligen tillåta samma sak även på deras egna webbplats.**

Jag kräver därför att Sverigedemokraterna publicerar följande annonstext på sin officiella webbplats:

Sverigedemokraterna, ett parti med historiska rötter

Sverigedemokraterna har starka historiska rötter. SD har växt fram ur fascistorganisationer som Nysvenska rörelsen, Bevara Sverige Svenskt, BSS och andra nynazistiska rörelser. Den enda stora retoriska skillnaden mot Nationalsocialisterna i Nazi-Tyskland, är att SD inte skyller allt på judar – utan istället på muslimer.

Sverigedemokrater älskar att sjunga nazistiska sånger och på SD:s forum och bloggar kallar SD-anhängare människor med invandrarbakgrund för blattar, negrer, ”lägre stående” och primitiva.

Mer faktabaserad information om Sverigedemokraterna hittar du på www.sverigedemokraterna.de

Jag är fullt beredd att betala marknadsmässiga priser för ovanstående annons. I och med att Sverigedemokraternas webbplats för tillfället i princip inte får några sökträffar alls, borde ett marknadsmässigt pris ligga på omkring tre kronor om dagen.

Vänligen publicera ovanstående annons omedelbart, annars får nog alla rätten att använda SD:s retorik och därför kalla Sverigedemokraterna för odemokratiska lögnare och motståndare till yttrandefriheten, rakt av.

Upp till bevis!

Foto: historic.brussels

© 2018 Selig.se All Rights Reserved.