Snart dags för nya kläder på selig.se

Bloggen selig.se har funnits sedan många år, i nuvarande form sedan 2009 – och på annan server och med annat utseende sedan 2006. Innan dess bloggade jag på en helt annan domän, där mitt första blogginlägg skrevs så tidigt som år 2002 (eller så sent som, beroende på perspektiv).

Under de tidiga åren var jag mycket mer aktiv inom bloggosfären än för tillfället och jag utsågs bl.a. av TV4 till en av Sveriges mest hatade bloggare. Att säga vad en tycker om Sverigedemokrater och nynazister var inte särskilt populärt bland dessa kretsar redan då. Och i likhet med idag, så resulterade kritik av den ”sverigevänliga rörelsen” redan under bloggvärldens unga år i ett antal mordhot. Att bli mordhotad av rasister och nazister kan ju onekligen tas som bevis för att en måste ha någorlunda vettiga åsikter.

Nåväl.

Efter några år med skiftande engagemang på bloggen har det snart blivit dags för lite nya bloggkläder. Till vardags bygger jag många webbsidor och -applikationer men jag har sällan funnit tid (eller ork) att lägga på den egna bloggen. Prioriteringar, liksom…

Det tänkte jag försöka råda bot på. Inte på prioriteringarna i sig, däremot planerar jag att avsätta lite mer regelbunden tid åt både skrivande av blogginlägg men även ett nytt och mer ändamålsenligt utseende med nya funktioner. En del cutting-edge funktioner har nämligen ofta funnits, inte minst när min egen blogg agerade försökskanin för funktionalitet som jag behövde testa i en riktig produktionsmiljö innan jag med gott samvete kunde implementera funktionerna hos kunder/uppdragsgivare.

Så, vad vill jag egentligen ha sagt med det här inlägget? — Egentligen inte alltför mycket. Bara att det kommer hända en hel del på den här sajten under de närmaste dagarna. Och kanske att jag för en gångs skull ser fram emot det.

Är det något som du tycker inte borde finnas kvar? Något som du skulle vilja se mer av? — Berätta väldigt gärna i kommentarsfältet nedan!

© 2018 Selig.se All Rights Reserved.