Säpo, we need to talk…

Kan någon ha missat de högerextrema attackerna i Kärrtorp?

Kan någon ha missat att det i Sverige mellan 1999 och 2009 förekommit fjorton mord (pdf) med högerextrem bakgrund (jämfört med nollkommanollnoll ditton med vänsterextrem bakgrund, ifall någon nu skulle vilja tävla)?

Kan någon ha missat de högerextrema mordförsöken på internationella kvinnodagen i Malmö?

Kan någon på allvar påstå att hen har missat?

Alltså, någon som inte jobbar på Säpo, vill säga. Häromveckan reste svenska nazister till Ukraina för att stödja ukrainska nazister (och kanske lära sig något nytt). Inget problem, tyckte Säpo:

– Vi ser ingen ökad avsikt eller förmåga att begå politiskt motiverade brott när de kommer hem.

Nähä. Men nu då, nu, när uppenbarligen en av de naziälskande nazisterna som besökte nazisterna i Ukraina har varit del i de nazistiska mordförsöken i Malmö, ser ni någon ökad avsikt eller förmåga att begå politiska brott då?

Nu, när kommentatorerna på den av SD-riksdagsmannen Kent Ekeroth finansierade pajassajten Avpixlat hyllar och försvarar gärningsmännen — ser ni då någon risk från den sajten? Formuleringar som de nedan ser ni inte som problematiska?

Ja nån gång ska det väl kosta att ständigt gå och gapa ”nassesvin på ”våra gator, jag menar att dom ständiga förolämpningarna som haglar över sansade och mindre sansade kritiker av tokinvandringspolitiken, kan, förr eller senare ge den här typen av resultat

Eller varför inte

Varför känner jag ingen empati när jag hör att vänsterextremister får livshotande skador?

Eller kanske

[v]arför ska man känna empati för någon som är mindre värd än ett djur.

Nähä. Inga som helst problem?!

Hade jag nog inte förväntat mig heller.

© 2018 Selig.se All Rights Reserved.