Reklam i egen sak

Sidan OrdbilderVarje dag sitter jag otaliga timmar framför datorn, både på grund av jobb, studier och politik. Trots att den största delen av tiden har att göra med utveckling och design, så har mina privata projekt på webben blivit något nonchalerade. De senaste dagarna har jag därför försökt att omdisponera lite av fritiden i syfte att ge den här bloggen lite bättre funktionalitet.

Bland annat har det tillkommit bättre räknare för antalet delningar på webben och dessutom har jag lagt till en sida, där några av mina ”nattprojekt” visas: innan jag somnar, kladdar jag ofta ihop några mer eller mindre intelligenta bilder som innehåller citat, visdomsord, tankeväckare – eller (oftast) idiotier. Jag brukar lägga upp dessa på Instagram, där de delas flitigt, men jag har hittills inte fått tummen ur att samla dessa på ett mer långlivat ställe.

Därför är det dags nu. De första bilderna är uppladdade (jag kommer försöka att ladda upp tidigare delade bilder allteftersom) och åtminstone den mest basala tekniken för bilderna är på plats. Det innebär att det också har blivit dags för dig. Dags att klicka dig vidare till ordbilder.

 

PS: Tack Simon för det smått genialiska namnförslaget! DS

© 2018 Selig.se All Rights Reserved.