Poletten trillar ner

Äntligen har poletten trillat ner hos mig. Jag vet att det här kommer kunna vara något okonventionellt och rent av farligt att säga, men det hjälper inte. När jag läst och begrundat några av SD:s förslag, så måste jag erkänna: det där är ju bra. Ruskigt bra rent av!

Jag fattade inte, förrän jag läste om förslaget som kräver att vi svär trohet till kungen. Det där med att svära en trohetsed till någon Führer, det hade jag någon mörk minnesbild av att ha hört förut. En mycket mörk sådan…

Det var då jag insåg: mörkret är avsiktligt. Jag tror att jag sällan läst ens tillstymmelsevis lika bra politisk satir. Finurligt, cyniskt, underfundigt, svårt att upptäcka – och riktigt becksvart. Äntligen förstår jag.

Ha. Kul!

Sorry att jag hittills har varit så jävla PK (=party killer).

© 2018 Selig.se All Rights Reserved.