Midsommar när den är som bäst

Jag är fullt medveten om att många besöker den här bloggen på jakt efter matnyttig information. Bra där. Fortsätt. – För mig har dock även de privata inslagen alltid varit en viktig del av min identitet som bloggare — och turligt nog vet jag att en hel del människor besöker den här webbplatsen just på grund av den personliga prägeln som inte minst kännetecknar mina mer politiska inlägg. Det är med stor glädje att jag gör bägge läsargrupperna besvikna idag: matnyttig information kommer inte finnas — och inte heller några politiska ställningstaganden som kan föranleda mordhot från Sverigedemokraternas håll.

Idag handlar det uteslutande om en enda mening som egentligen inte hade behövt hela dravlet som förord. Men tänk själv: hur kul hade det varit att bara skriva den här meningen:

Vilken sjuhelvetesbra midsommar det här varit…

© 2018 Selig.se All Rights Reserved.