Men störst av allt är kärleken…

Igår så försökte dom sprida hat. Idag var det dags för kärlek.

Ett 20-tal ungdomar, de allra flesta från Katrineholms coolaste ställe, Perrongen (som själva skriver om det på Facebook), kom i kväll på eget initiativ till vårt bostadsområde och lovebombade. Det var otroligt vackert att se hur hat förvandlas till gemenskap och kärlek. Många boende i området var fortfarande vakna, kom ut – och blev rörda, delvis tills tårarna kom. En av de boende i området med utländsk bakgrund kom efteråt fram till mig och sa: ”Jag har bott i Katrineholm i snart 20 år. Jag har aldrig sett klotter som det här förut. Så mycket hat! Men jag har aldrig heller sett så mycket kärlek som ni sprider!”

Jag vill klargöra att jag, trots att jag är ordförande för Vänsterpartiet i Katrineholm och trots att jag fick äran att få vara med och sätta upp hjärtan och affischer, att jag trots det inte var initiativtagare till den här underbara aktionen. [1]

Nej, det var helt och hållet ungdomarnas initiativ och har absolut ingenting med partipolitik att göra. Något som det här är större än partipolitik. Mycket större.

Och ni: ni var så jävla grymma!

Uppdatering: lite funderingar, dagen efter.

lovebomb_001 lovebomb_002 lovebomb_003 lovebomb_008 lovebomb_007 lovebomb_006 lovebomb_005 lovebomb_004 lovebomb_016 lovebomb_015 lovebomb_014 lovebomb_013 lovebomb_012 lovebomb_011 lovebomb_010 lovebomb_009


  1. Såvida inte Polisen eller fastighetsägaren kommer dragandes med gnällsynpunkter. Då var det uteslutande jag som var ute.

© 2018 Selig.se All Rights Reserved.