Inte för att jag är rasist, men…

Det förefaller uppenbart att gärningsmannen i Norge inte är någon radikal-högerextremist – utan en helt ”vanlig” ”islamkritisk” motståndare till det ”multikulturella samhället” och ”massinvandringen”. Enligt norska vg och nrk saknar han kopplingar till mer ”radikala” rörelser inom extremhögern. Han uppges dessutom ha varit medlem i FpU, Norges motsvarighet till Sverigedemokratisk ungdom.

Söker man på Sverigedemokraternas (och då menar jag de svenska Sverigedemokraternas) olika hjärntvättsforum, så hittar man inlägg som mer än väl stämmer överens med åsikterna som framförs av andra helt vanliga nassar.

En helt vanlig vardagsrasist och Sverigedemokrat, med andra ord.

Jag inser att jag hela tiden har haft fel. Den sverigedemokratiska tankegången är kanske inte så fundamentalt bristfällig trots allt:

Jag vill ju inte dra alla norrmän och Sverigedemokrater över en kam, det finns kanske några enstaka som är bra människor, men de har ju uppenbarligen en våldsbejakande kultur och ideologi. Det räcker med att läsa Gamla Testamentet för att inse vad deras religion egentligen handlar om. Om de vill leva i vårt samhälle, så får de fanimig anpassa sig till våra värderingar.

Ett multikulturellt samhälle, där vi vanliga människor förväntas leva sida vid sida med Norrmän och sånt Sverigedemokratiskt drägg som mördar våra barn på ungdomsläger – ett sånt samhälle kan inte fungera. Regeringen har verkligen misslyckats med att integrera dem.

— Det är för jävligt att man inte kan säga såna här saker utan att kallas för rasist. Som tur är finns det några modiga som våga säga det som alla andra tänker och stå upp för sanningen.

Vad händer härnäst?

Massor artiklar i ämnet: DN, 1, 2, 3, 4, SvD, 1, 2, 3, 4, AB, 1, 2, 3, 4, 5, 6, Exp, 1, 2, SVT, 1, 2

© 2018 Selig.se All Rights Reserved.