Hejdå Katrineholms kommun – och dags för nya utmaningar

De senaste två åren har jag jobbat med och inom Katrineholms kommun och satsningen på sociala medier. Resultatet blev (om jantelagen tillåter) inte helt fel. Från de första stapplande stegen har kommunchefen Mattias Jansson blivit en fullfjädrad och drivande kraft inom sociala medier. @kommunchef, helt enkelt. En auktoritet i ordets absolut mest positiva bemärkelse.

Ett dussintal bloggar, ännu fler Facebook-sidor och grupper, otaliga andra tjänster och verktyg som vi kopplade ihop till en gemensam lösning (alla inlägg som skapas kan bland annat läsas (och prenumereras på) via http://katrineholmsnytt.penseo.net).

Ärliga försök att öppna upp och skapa insyn i den kommunala verksamheten (den som vill hittar kommunens alla sociala medier och verktyg bland annat hos @kommunchef). För att inte ens börja tala om mina underbara kollegor.

Tiden har varit extremt rolig och utmanande och har ju bland annat resulterat i att vi kammade hem priset Social Media Awards 2011 för vår

genomtänkta strategi att satsa på sociala medier som ett effektivt sätta att kommunicera, föra dialog och bygga relationer med sina medborgare och andra med intresse av kommunen och dess verksamhet.

— Allt roligt har dock sitt slut och mitt tidsbegränsade uppdrag håller på att gå till sin ända inom en inte alltför avlägsen framtid.

Dags att gå vidare och hitta några nya spännande utmaningar. — Någon som söker en nörd, flitig talare, utvecklare och strateg och allmän störig typ med fokus på sociala medier?

Tips och kontakter emottages tacksamt 😉

Som Eleanor Roosevelt lär ha sagt:_ ”The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.”_

.

Foto: h.koppdelaney

© 2018 Selig.se All Rights Reserved.