Hej. Jag heter Thomas och jag är knarkare.

…eller inte. Dosen Concerta med anledning av ADHD-diagnosen är inte direkt i samma liga som hos sedvanliga (mis)brukare, men att ha ett ”Intyg för medförande av narkotikaklassat läkemedel” är lite halvroligt.

…eller inte det heller. Men vad gör man inte för att försöka framstå som ”normal”.

…eller inte ens det. Ordet ”normal” kan – i rätt (?) bemärkelse – snarast vara något negativt, i vart fall när man försöker att fokusera på det positiva med att vara annorlunda – eller med det ”neuropsykiatriska funktionshindret”. En nyfokusering som de senaste rönen kanske kan bidra till. (Expressen, Aftonbladet, DN, och SvD). Jag omformulerar: vad gör man inte för att få ordning på problemen som man trots alla fördelar har.

Exakt vad den nya medicineringen kommer innebära vet jag inte. Det enda jag hittills kan konstatera är, att chanserna till en tidig nattsömn ikväll lär vara radikalt minskade: Så här pigg kan jag inte minnas att ha varit på många, många år…

© 2018 Selig.se All Rights Reserved.