Förbjud rollatorer!

walker photo

Nu får det vara nog! Var tredje person över 80 år använder en rollator. 250.000 individer totalt i Sverige. Vart man än går, så syns de, dessa kulturberikande och snyltande pensionärer med sina rullatorer. Ofta syns de i grupp!!! Bromsar ner mig, när jag gör mina viktiga ärenden. Fast det får man väl inte säga i det här jävla PK-landet.

Dessutom: de är ju kriminella, hela bunten! Antalet ålderspensionärer som lagförts för brott har nästan fördubblats från 2002 till 2011 (källa: Brå).

Häromdagen pillade jag naveln hade jag ett väldigt viktigt ärende utanför vår ICA-butik. Så kommer det en stor, fet, sprillans ny Merca (en buss, till och med!) och släppte av några av rollaterroristerna. Efter de dragit sin runda och besvärat alla i kassakön genom sitt typiska ”vänta….jag har jämna pengar….”, ja, så kom skrytbilen tillbaks och plockade upp dem. Jovars. Pengarna. Som de får eftersom jag med mina skattepengar subventionerar deras rullatorer!

Nåväl. Det var uppenbart att de ingick i ett organiserat rollatorgäng! – Som grädde på moset: när de sedan kommer hem, så ställer de bara undan rollatorn i garderoben och behöver den helt plötsligt inte längre!!! Halleluja, helt botade – eller så är de helt enkelt rollatorfuskare.

Därför: förbjud det organiserade kriminella rollatoreriet!!!

.

Helt idiotiskt? – Självklart!

Att

  1. se ett problem, som till exempel begränsningar i rörelseförmågan,
  2. titta på en möjlig och partiell lösning, trots att den är allt annat än perfekt, som till exempel rollatorer och
  3. vilja förbjuda lösningen, med fördel genom användning av starkt vinklade, förvrängda och misstänkliggörande halvsanningar,

…ja, den logiken är varken särskilt logisk, intelligent eller löser det egentliga problemet som ligger till grunden.

© 2018 Selig.se All Rights Reserved.